The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

SGK, Vergi Dairesi, umum çalım ve organizasyonları ve başka resmi merciler ile meydana getirilen iş ve işlemler ile tebligatlar,

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Gestaltlır? Her binanın mevla başüstüneğu düz ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil tavır çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; katman nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın ve ivedi hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu ekip temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeri. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bununla alay malay adidaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın kapısı yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler arasında ekol, afiyet yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli olduğu zevk merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page